Kılıçdaroğlu’nun “Alevi” başlıklı videosunun ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da “Sünni” başlıklı bir video yayınladı, “Kim böldü bizi? Kim ayırdı?” ifadelerini de kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ videosunun ardından Davutoğlu’ndan ‘Sünni’ videosu

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Alevi” başlıklı videosunun ardından Millet İttifakı’nın bileşenlerinden Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da “Sünni” başlıklı bir video yayınladı.

Davutoğlu paylaştığı videoda, “Kemal Bey bir Alevi olarak samimi bir şekilde hislerini ifade ederken ben de bir de Sünni olarak ifade edeyim 13. Yüzyıl Anadolu Sünnilerin ve Alevilerin aynı pirlerinin saygı duyduğu bir Anadolu’ydu” diye konuştu.

Davutoğlu, “Hz. Mevlana ve Hacı Bektaşi Veli, Sünnilerin ve Alevilerin ortak erenleriydi. Kim böldü bizi? Kim ayırdı?” ifadelerini de kullandı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam yayınladığı "Alevi" başlıklı video, rekor bir görüntülenme almıştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı video sadece Twitter'da 55 milyon görüntülendi.