Uzun zamandır sosyal medya kullanımına önem veren Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler yaklaşırken bu alanda daha da öne çıktı. KIlıçdaroğlu’nun paylaştığı videoların yanı sıra beğendiği videolar da dikkat çekici.

Kaynak: Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu’nun favladığı editler: Jilet Ahmet sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı
Fotoğraf: DepoPhotos

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun zamandır etkin biçimde kullandığı sosyal medyada 14 Mayıs seçimlerine giderken daha da öne çıktı. Sık sık paylaştığı videolarla ülkenin sorunlarına değinen ve çözüm önerilerini açıklayan Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasının reklam filmlerini de sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Kılıçdaroğlu, kendi hesabından yaptığı paylaşımların yanı sıra ara ara da kendi hakkındaki tweetlere ‘beğeni’ atıyor.

Bu beğeniler içinde en dikkat çekeni, Avukat Hüseyin Cimşit’in, Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinin aksine bir davranışı olması halinde eylem yapacağını söylediği tweetti. Kılıçdaroğlu'nun söz konusu tweeti 'fav'laması, sözlerinde duracağına dair bir taahhüt etkisi yaratmış ve birçok paylaşım ile habere konu olmuştu.

Kılıçdaroğlu’nun beğendiği tweetler bununla sınırlı değil. Genellikle eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakı’ndaki liderlerin paylaştığı bazı tweetlere ‘beğeni’ atan Cumhurbaşkanı Adayı, geçen günlerde hakkındaki şu esprili tweeti de beğenmişti.

Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar ‘beğeni’ yaptığı 59 tweetin içinde iki de video edit yer alıyor. Bu video editlerin ilki 19 Nisan’da “Değişim Senin Elinde” adlı bir tweetter hesabından paylaşılmış. Videoda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun çeşitli görüntüleri yer alırken ses olarak ise ‘Ezel’ dizisindeki Ramiz Karaeski karakterinin gençliğinin anlatıldığı dönemlerdeki ‘Jilet Ahmet’ konuşması kullanılmış.

Kılıçdaroğlu’nun beğendiği ikinci video edit ise “@JakobenTilki” adlı bir Twitter hesabından paylaşılmış. Barkın Deniz’in hazırladığı, Nevzat Aydın’ın “Bu seçim döneminde şu ana kadar seyrettiğim hazırlanmış videolardan en iyisi” notuyla paylaştığı ve Kılıçdaroğlu tarafından ‘fav’lanan video editte Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı’nın depreme dair yaptığı bir konuşma ile çeşitli görüntüler yer alıyor. Videonun devamında Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklaması ardından yaptığı konuşma da bulunuyor.