Tedavisi devam eden Killa Hakan’ın durumuyla ilgili paylaşım yapan Massaka, “Her şey yolunda” mesajını verdi.

Killa Hakan’ın durumuyla ilgili Massaka’dan paylaşım

‘Killa Hakan’ adıyla tanınan ve hastanede tedavisi devam eden 49 yaşındaki rapçi Hakan Durmuş ile ilgili bir başka rapçi Massaka tarafından paylaşım yapıldı.

Killa Hakan’ın hastane odasından fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Massaka, “Allah’a çok şükür. Her şey yolunda. Dualarımız kabul oldu” dedi.

killa-hakan-in-durumuyla-ilgili-massaka-dan-paylasim-1039278-1.

Massaka daha önce yaptığı paylaşımda, “Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” ifadesini kullanmıştı.

Almanya'da yaşayan Killa Hakan, mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarının sinyallerini vererek şunları söylemişti.

“Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…”

Killa Hakan’a geçtiğimiz aylarda stent takıldığı, stentinin değiştirilmesi için yeniden hastaneye yattığı ve ameliyat sırasında enfeksiyon kaptığı iddia edilmişti.

KİLLA HAKAN KİMDİR?

Killa Hakan, 1973 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya geldi.

Killa Hakan aslen Tokatlı'dır. Kreuzberg'de doğan büyüyen ve okuyan Killa Hakan, genç yaşta cezaevine girdi.

Cezaevinde şarkı sözleri yazan Killa Hakan, Almanya'da Türkçe rap yapmaya başladı. Killa Hakan, Kreuzberg'de Türk gençlerinden oluşan 36 Boys isimli grubun üyesidir.