Eskişehir’de Abdülmecit B. İsimli erkek, KYK'ye ait kız öğrenci yurduna gece yarısı izinsiz girmesinin ardından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Abdülmecit B., “Namaz kılmak için oraya girdim” dedi. Abdülmecit B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kız öğrenci yurduna izinsiz giren erkek: "Namaz kılmak için girdim"

Eskişehir’de kız öğrenci yurduna gece yarısı izinsiz girmesinin ardından gözaltına alınan Abdülmecit B., “Namaz kılmak için oraya girdim” dedi.

Eskişehir’de Abdülmecit B. İsimli erkek, Anadolu Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yer alan Yunus Emre KYK Kız Öğrenci Yurdu’na gece yarısı izinsiz girdi. DHA'da yer alan habere göre, Abdülmecit B., kişilerin huzur ve sükununu bozma suçlamasıyla yakalanarak gözaltına alındı. Yurttaki görevliler hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Hakkında herhangi bir şikayet olmayan Abdülmecit B., kimlik tespiti yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

NAMAZ İÇİN GİRMİŞ!

Abdülmecit B., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen Abdülmecit B., gazetecilerin sorusu üzerine kız yurduna yanlışlıkla girdiğini öne sürerek, “Ben yurda bilerek girmedim. Namaz kılmak için oraya girdim. Kimseye herhangi bir ahlaksız teklifte de bulunmadım. Ben oraya sıkıştığım için girdim” dedi.