Kocaeli'nde bir erkek, öldürdüğü kadının cansız bedenini, taksi ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüp bıraktı. Öte yandan, katil zanlısı ve sevgilisi olduğu öne sürülen kadının cansız bedenini bindiği taksi şoförünün polise götürdüğü iddiasında da bulunuldu

Kocaeli'de bir erkek, öldürdüğü kadının cansız bedenini taksiyle emniyete götürdü!

Kocaeli'nde bir erkek, sevgilisi olduğu iddia edilen kadını öldürdükten sonra ticari taksi içerisinde Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine bıraktı. Olay, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sabah saatlerinden meydana geldi.

KADININ HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

İHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, sevgilisi olduğu öne sürülen kadını öldüren zanlı, daha sonra cansız bedeni ticari taksi içerisine koyarak, emniyet müdürlüğünün bahçesine bıraktı.

İhbarla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri taksi içerisindeki kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, zanlı ise gözaltına alındı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ KATİLİ EMNİYET'E GÖTÜRDÜ İDDİASI

Öte yandan AA'da yer alan habere göre kız arkadaşını öldürdükten sonra cansız bedeni taksiye koyan şüpheli, taksi şoförünün aracı Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürmesi sonucu gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, taksiyle ormanlık alana giden şüpheli, yanındaki kız arkadaşını silahla vurduktan sonra cesedi taksi şoförünü tehdit ederek araca koydu.

Yola devam etmek zorunda kalan taksi şoförü, aracı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.