BirGün’e destek veren isimlerden sanatçı Hüsnü Arkan: “BirGün gazetesi üstlendiği görevle sanattan siyasete, emekten özgürlüklere herkesin sesi olmaya devam ediyor”

‘Kol kola girersek sesimiz çok daha gür çıkar’

BirGün’ün abonelik kampanyasına destek devam ediyor. Sanatçı Hüsnü Arkan gazetemizle dayanışma çağrısında bulunan son isimlerden. Arkan, çağrısında, “Bağımsız medyaya toplumun her kesimi gibi sanatçılar da sahip çıkmalı” dedi.

“Özgürlüklerin günbegün kısıtlandığı bugünlerde BirGün gazetesi üstlendiği görevle sanattan siyasete, emekten özgürlüklere herkesin sesi olmaya devam ediyor” diyen Arkan, “Bizim de üzerimize düşen görev patronsuz ve bağımsız BirGün gazetesine sahip çıkmaktır. BirGün’ün yürüttüğü kampanyaya abone olalım, BirGün’e destek çıkalım. Unutmayalım ki kol kola girersek sesimiz çom daha gür çıkar. BirGün patronsuz ama sahipsiz değil” ifadelerini kullandı.

BirGün'e Abone Olmak İçin Tıklayın

Halkın gazetesini büyütelim
BirGün’ün abonelik kampanyasına bir destek de sosyal medyadan geldi. Sosyal medya kullanıcıları son olarak #HalkınGazetesiniBüyütelim etiketiyle destek çağrısı yaptı.

İşte o çağrılardan bazıları:
Çiçek Çatalkaya
@cicekcatalkaya: Bağımsız, cesur, halktan yana gazeteciliğin son kalesi BirGün’ü büyütelim. Sesimiz, soluğumuz kesilmesin.#HalkınGazetesiniBüyütelim

Av.Mahmut TANAL @MTanal: Basının tekelleşmesi ve kartelleşmesine karşı Bağımsız medyada kendi sesini duyur....BirGün patronsuz; ama sahipsiz değil! Halkın Gazetesi BirGün’e abone ol, #HalkınGazetesiniBüyütelim

Serkan Altuniğne @serkanaltunigne: Elimizde fazla seçenek kalmamışken o seçeneklerden biri olan @BirGun_Gazetesi ni #HalkınGazetesiniBüyütelim tıpkı elde kalan diğer az sayıdaki basın/yayın kurumlarını büyüteceğimiz gibi.

Sibel Uzun @sibeluzunEHP: Medyayı yandaşlara satan, sansürün işleyeceğini sananlara karşı, hepimizin sesi olan yayınlarımıza sahip çıkma zamanıdır.
#HalkınGazetesiniBüyütelim

tmmob-yonetim-kurulu-baskani-koramaz-dan-birgun-e-destek-424499-1.