'5. İslami Dayanışma Oyunları' kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen ve Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da bulunduğu konserde sahneye çıkan bir genç, "Konya uyan artık! AK Parti'ye oy verme" diye seslendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.O., isimli gencin daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya'da bir genç Bakanlığın düzenlediği konserde mikrofonu kaptı: "Konya uyan artık, AK Parti'ye oy verme!"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Konya’da gerçekleştirdiği 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda düzenlediği “İz Bırakan Ezgiler” konserinde sahneye çıkan bir genç, geceye damga vurdu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun da dinleyiciler arasında yer aldığı konserde Taner Yüncüoğlu'nun 'Bu Sevda' şarkısını seslendirdiği sırada sahneye koşan genç, "Konya uyan artık, AK Parti'ye oy verme" dedi.


https://www.birgun.net/haber/konya-da-bir-genc-bakanligin-duzenledigi-konserde-mikrofonu-kapti-konya-uyan-artik-ak-parti-ye-oy-verme-399407" />

GÖZALTINA ALINDI

Sözcü'den Müslüm Evci'nin aktardığına göre, 12 sanatçının katıldığı konserde, Bakan Kasapoğlu sahneye davet edildi. Kasapoğlu, "Konya 2022'nin en güzel gecelerinden birini yaşıyor, 'İz Bırakan Ezgiler', iz bırakan sanatçılarla birlikte hamdolsun. Birbirinden kıymetli sanatçı dostlarımıza hem bakanlığımız adına hem sizler adına gönülden teşekkür ediyorum. Sizlere de bu geceyi muhteşem kıldığınız için şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah sizlerle bu gönül buluşmalarımıza gerek Konya’mızda gerekse diğer illerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak devam edeceğiz" dedi.

Kasapoğlu, daha sonra sahnede 12 sanatçıyla birlikte bir parça seslendirdi. Kasapoğlu’nun sahneden ayrılmasının ardından devam eden konserde sanatçı Taner Yüncüoğlu’nun sahnesi sırasında M.O. isimli genç sahneye çıkarak Konyalılara AKP'ye oy vermemeleri yönünde çağrı yaptı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.O. daha sonra serbest bırakıldı.