Koronavirüs tedavisi gören gezi programı yapımcısı ve sunucu Burak Akkul, virüsün 5 semptomunun 4’ünden kurtulmayı başardı

Koronavirüs tedavisi gören sunucu Burak Akkul'dan güzel haber

Gezi programı yapımcısı ve sunucusu Burak Akkul, koronavirüsün 5 semptomunun 4’ünden kurtulmayı başardı.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre Türkiye'nin koronavirüs ile ilk tanışması 11 Mart tarihinde gerçekleşti. İlk vakalar arasında ise Çok Gezenti adlı gezi programının sunucusu Burak Akkul bulunuyordu.

Zorlu günleri atlatan Akkul'dan güzel haberler gelmeye başladı. Habere göre, Akkul'un 5 semptomdan 4'ünün iyileştiği, sadece bir belirtinin kaldığı ve onun da bu süre içinde kaybolacağı aktarıldı.

Tedavisinde yeni gelen ilaçların kullanıldığı aktarılan Burak Akkul'un kötü günleri geride bıraktığı belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Çin, İran ve İtalya'nın riskli bölgeler olduğu dönemde iş için İngiltere'nin Londra kentinde bulunan ünlü program yapımcı ve sunucusu Burak Akkul, Londra'da öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle doktora başvurmuştu.

Boğaz enfeksiyonu olduğu söylenen Akkul, hemen Türkiye'ye dönerek en yakın hastaneye başvurnuş, ancak ilk aşamada Türkiye'de de boğaz enfeksiyonu teşhisi konulmuştu.

Akkul'un ağırlaşmasının ardından yoğun bakıma kaldırılması ile koronavirüs şüphesi iyice artmış ve yapılan testler pozitif çıkmıştı.

Burak Akkul'un eşi de bazı semptomları göstermeye başlayınca karantina altına alınmış ancak testleri temiz çıkmıştı.