Bavul Dergi mart sayısında Samed Behrengi’nin dünya edebiyatında ‘özgürlük’ düşüncelerinin simgesi ‘Küçük Kara Balık’ını kapağına taşıdı. Kitap ayracı, poster ve bardak altlığı ise bu ayın hediyeleri arasında.

Küçük Kara Balık Bavul Dergi’de

Kültür Sanat Servisi

Aylık kültür ve edebiyat dergisi Bavul, 78. sayısında dünyada en çok okunan ve bilinen masal kahramanlarından Küçük Kara Balık kapağıyla raflardaki yerini aldı. İranlı yazar ve eğitimci Samed Behrengi’nin hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden, tüm dünyada milyonlarca okunan Küçük Kara Balık’ı, dünya edebiyatında 'özgürlük' düşlerinin simgelerinden ve bu dünyada başka türlü yaşamanın da mümkün olduğunu gösterebilen en önemli kahramanlardan biri…

DOLU DOLU BİR DERGİ

Derginin mart sayısında Haydar Ergülen “Karışık Kaset” isimli yazı dizisine devam ederken Sevin Okyay feminist edebiyatın sembol ismi Wirginia Woolf’u kaleme aldı. Cengiz Bozkurt ise “Belirsizlik Değersizliktir” isimli yazısıyla insanın karşı karşıya kaldığı belirsizlik durumlarını sorguluyor.

Derginin bu ayki soru cevap köşelerinde ise müzisyen Deniz Tekin’in ve Barış Demirel’in cevapları yer alıyor.

Derginin 78. sayısında Evrim Kuran, Şükrü Erbaş, Gökhan Horzum, Kaan Sezyum, Emre Kongar, Ataol Behramoğlu, Kaan Sezyum, Murat Ertel ve Ayşen Şahin gibi isimlerin imzası var. Bavul Dergi’nin bu ayki kapak çizimi ise Ahmet Karakaya’ya ait. Küçük Kara Balık kapağı ile raflardaki yerini alan Bavul; kitap ayracı, poster ve bardak altlığı hediyeleriyle okurlarıyla buluşmayı bekliyor. Hayat bir yolculuktur. Yanınızda bulunsun.