İYİ Parti'ye katılan HaberTürk yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, parti sözcülüğüne getirildi. İYİ Parti'nin 2020 ekim ayındaki Başkanlık Divanı Toplantısı ile kaldırılan parti sözcülüğü makamına, iki yıllık aranın ardından ilk kez görevlendirme yapılmış oldu.

Kürşad Zorlu, İYİ Parti Sözcüsü oldu
Fotoğraf: ANKA

Bugün TBMM Grup Toplantısı'nda partiye katılan HaberTürk yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, İYİ Parti Sözcülüğüne getirildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zorlu'yu parti sözcüsü olarak görevlendirildi.

İYİ Parti'nin 2020 ekim ayındaki Başkanlık Divanı Toplantısı ile kaldırılan parti sözcülüğü makamına, iki yıllık aranın ardından ilk kez görevlendirme yapılmış oldu. İYİ Parti'de 2019-2020 yıllarında parti sözcülüğü görevini, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yürütmüştü.

Zorlu'nun parti rozeti, bugün İYİ Parti'nin bugünkü grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından takılmıştı.

Zorlu, burada yaptığı konuşmada, "5. kuruluş yıldönümüne haklı bir coşku ve gururla ilerleyen İYİ Parti ailesine böylesine anlamlı bir günde katılmaktan büyük bir kıvanç duyuyorum. Yıllarını Türkiye'nin her alanda yücelmesi ve Türk dünyasının bütünleşmesi için harcayan bir akademisyen. bir düşünce insanı ve her şeyden önce bir aile babası olarak burada olmamın sebebi vatan ve millet sevdasısır" ifadelerini kullanmıştı.