Seçim günü yaklaştıkça programlarına hız veren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir AKP kürsüsünde bir Cumhurbaşkanlığı kürsüsünde konuştu. Anketlerde zor durumda olduğu görülen Erdoğan, her konuşmasında yeni bir ‘seçim müjdesi’ açıklayarak oy toplama çalışıyor.

Kaynak: Haber Merkezi
Kürsüden kürsüye Erdoğan: Dışarıda AKP Genel Başkanı konuştu, içeride Cumhurbaşkanı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı iki konuşmada farklı kürsülerden hitap etti. Önce Gemlik’teki meydanda AKP kürsüsü üzerinde konuşan Erdoğan, ardından 'SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni'de Cumhurbaşkanlığı kürsüsünden kendisini dinleyenlere seslendi.

Temel atma töreni öncesinde Gemlik’e Togg ile gelen AKP Genel Başkanı Erdoğan, Gemlik Meydanı’nda AKP aracının üzerinden kendisini dinleyenlere seslendi. Erdoğan, seçime günler kala yeni bir ‘seçim müjdesi’ daha paylaştı ve “Taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari taşımacılık yapan esnafımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek” açıklaması yaptı.

Fotoğraf: AA

Gemlik Meydanı’ndan sonra ise Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla Bursa Gemlik'te ‘SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’ne katıldı. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı kürsüsünde yaptığı bu ikinci konuşmasında da bir ‘seçim müjdesi’ daha açıkladı, “Togg için kamu bankaları kredi kolaylığı sağlayacak. Ev alır gibi Togg alınabilecek, Manisa'da duyuracağım” dedi.

Fotoğraf: AA