İstanbul 3. Bölge Adayı Abdullah Levent Tüzel, emekçilerle buluşmaya devam ediyor. Güngören’de tekstil atölyelerini tek tek ziyaret eden...

İstanbul 3. Bölge Adayı Abdullah Levent Tüzel, emekçilerle buluşmaya devam ediyor. Güngören’de tekstil atölyelerini tek tek ziyaret eden Tüzel’i alkışlarla karşılıyor işçiler. Bir tekstil işçisi kadın, “Zor koşullarda çalışıyoruz, ne iyi oldu da geldi, moral oldu bize” diyor. Birkaç işçi genç “vallahi süper oldu” diye fısıldaşıyorlar aralarında.
Bir başka işçi Edibe, “Bizim tek dileğimiz sizi Meclis’te görmek. Oyumuz zaten sizleredir. Başka kimseye oy vermeyi düşünmüyoruz. Hepimiz köyümüzden göç ederek buralara geldik. Zor şartlarda da olsa çalışıyoruz, hepimiz ekmeğimizin peşindeyiz. Ama kendi memleketimizde çalışmak istiyoruz” diyor.
Başbakan Erdoğan’a tepki gösteren Tüzel, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmalarda “İşine geldiği gibi konuşan, konuştuklarına karşı geleni de terörist ilan eden ceberrüt, bir iktidar anlayışı, zorba, diktatör bir zihniyet bu ülkeyi 2023 yılına kadar yöneteceğini söylüyor," söylüyor.