Lise yönetimi velilerden para istedi

Kadıköy Anadolu Lisesi (KAL) yönetimi, öğrenci velilerinden para istedi. Okul yönetiminin velilere gönderdiği mesajda salgın sürecinde kantin, spor salonu, konferans salonu gibi kira gelirlerinin alınamadığı belirtildi.

Velilerden bin ile bin 500 lira katkı yapması talep edildi. Okul yönetimi tarafından gönderilen mesajda yer alan ifadelerin bir kısmı şu şekilde:

"Personelimizi izin dışında bu zor dönemde mağduriyet oluşturmayacak şekilde korumalı ve kadromuzu da sürdürmememiz çok önemlidir. Bu noktada tüm velilerimizden hassasiyet ve özen beklemekteyiz. Her velimizin dönemine göre okulumuza katkıları olmaktadır. Hazırlık velilerimizden bağışlarını tamamlayanlar ve 9. 10. 11. sınıflarımızdan belirlenen 1.00-1.500 lira katkılarını yapan tüm velilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Şu ana kadar katkısını yapamayan ya da eksiği olan 9. Sınıf Velilerimizin 1.000-1.500 TL katkılarını bu süreçte tamamlamaları çok çok önemlidir. Pansiyon Velilerimizin de yine ödemelerinin tamamlamaları önem arz etmektedir.’’