Mahmut Çınar aha önce de birlikte çalışmalara imza attığı Gözde Öney ile birlikte yeni şarkısı 'Ayın Koynu'nu dinleyicilere sunuyor.

Mahmut Çınar ve Gözde Öney’den yeni düet: Ayın Koynu

Müzisyen Mahmut Çınar’ın yeni şarkısı ‘Ayın Koynu’, klibiyle aynı anda dijital müzik platformlarında yayınlanacak. Şarkının sözleri ve müziği Mahmut Çınar’a ait. Çınar'ın ilk single’larında kendisine eşlik eden Gözde Öney ile bir kez daha bir araya geldiği şarkı, 13 Mayıs 00:00’dan itibaren tüm dijital müzik platformlarında ve YouTube’da dinlenebilecek.

‘Ayın Koynu’nun düzenlemesi ve miksi Efe Demiryoğuran, mastering’i ise Evren Arkman tarafından yapıldı. Harem’s Stüdyoları’nda kaydedilen şarkının video klibi ise Bodrum Gümüşlük’te Tayfun Çetinkaya yönetmenliğinde çekildi.

Çınar, ‘Ayın Koynu’ şarkısında, dinleyicilerinin kendisinden duymaya alışık olduğu bir temayı, ayrılığı iki eski sevgilinin ağzından anlatıyor.

Çınar, ‘Ayın Koynu’ ile ilgili olarak, “2019’un Haziran ayında, bir gece Ege Denizi’nin üzerinde parıldayan Ay’a bakarken yazdığım bu şarkı, yazıldığı günden bu yana kimi zaman dostlarıma mırıldandığım buruk bir hikâye olarak kaldı. Derken şarkıyı Gözde Öney ile paylaştım ve bu şarkıyı birlikte söylemeye karar verdik. Bize biraz ‘Eski Bahar Şarkısı’nı hatırlatıyor, umarım dinleyenler de en az o şarkı kadar beğenir ‘Ayın Koynu’nu” diyor.

Profesyonel müzik yaşamına 2017’de Garaj Müzik etiketiyle çıkardığı single’lar ile başlayan ve 2019’da 10 şarkıdan oluşan solo albümü ‘Bul Beni’yi yayınlayan Çınar, müzik kariyerini bir süre Ezginin Günlüğü’nün solisti olarak sürdürse de ocak ayında gruptan ayrıldığını ve yeniden solo çalışmalar yapacağını duyurmuştu. Sanatçının 2021 yılında ‘Ben Sana Küstüm’ ve ‘Dünya Gözüyle’ isimli şarkıları, yine Garaj Müzik etiketiyle müzikseverlere sunulmuştu.