MAK Araştırma şirketinin sahibi Mehmet Ali Kulat, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun sandığa etkisi olur mu?" sorusunu "Belediye başkanlarının büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Mansur Bey ve Ekrem Bey'e karşı ilgi var" diyerek yanıtladı.

MAK Araştırma Başkanı yanıtladı: Yavaş ve İmamoğlu'nun sandığa etkisi olur mu?
Fotoğraf: CHP fotoğraf servisi

MAK Araştırma'nın sahibi Mehmet Ali Kulat, saha çalışmaları için Kayseri'de bulunduklarını söyledi.

Kulat, saha araştırmalarından yola çıkarak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayları olarak belirlediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na karşı ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Kulat, "Seçimin muhalefet açısından en önemli iki aktörü haline geldi Sayın Mansur Yavaş ve Sayın Ekrem İmamoğlu" değerlendirmesi yaptı.

"BÜYÜK KATKILARI VAR"

Habertürk canlı yayınına katılan Kulat, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun sandığa etkisi olur mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Belediye başkanlarının büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Şu an Kayseri'deyim. Özellikle Mansur Yavaş'a özel bir ilgi var. Hatta birçok kişi Mansur Yavaş'ın hatip şekline endişeyle bakıyordu. Kürsü hakimiyeti tartışılıyordu. Mansur Bey ve Ekrem Bey'e karşı ilgi var. Bu ilgi oya nasıl yansır bakacağız."