CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek için ilginç bir açıklama geldi. Mansur Yavaş, “Melih Gökçek artık bir seçmen, ben de onun oyuna talibim,” diyerek yerel seçimlerde Melih Gökçek’ten oy istedi. Bilkent Üniversitesi Milliyetçi Düşünce Topluluğunca, üniversite kampüsündeki Büyük Salon’da düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Mansur Yavaş, seçimleri kazandığı takdirde bir […]

Mansur Yavaş: Melih Gökçek’in oyuna talibim

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’tan Melih Gökçek için ilginç bir açıklama geldi. Mansur Yavaş, “Melih Gökçek artık bir seçmen, ben de onun oyuna talibim,” diyerek yerel seçimlerde Melih Gökçek’ten oy istedi.

Bilkent Üniversitesi Milliyetçi Düşünce Topluluğunca, üniversite kampüsündeki Büyük Salon’da düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya gelen Mansur Yavaş, seçimleri kazandığı takdirde bir dönem belediye başkanlığı yapacağını, bunun siyasetin şeffaflığı açısından daha sağlıklı olacağına inandığını ifade etti.

Yavaş, esnaftan kendisine çeşitli talepler geldiğini, bunların hepsini yerine getireceklerini belirtti.

Bir öğrencinin “Ankara’da Melih Gökçek’in etkisinin devam ettiği düşünülüyor, bu durum için siz neler yapmayı planlıyorsunuz?” sorusu üzerine Yavaş, “Melih Gökçek artık bir seçmen, ben de onun oyuna talibim.” diyerek ilginç bir cevap verdi.

Öte yandan Mansur Yavaş, Avrupa’da, tarihi mekanların korunmasına önem verildiğini, bu yüzden Ankara’nın en eski semtlerinden Ulus’u koruyacaklarını ve Anafartalar Çarşısı’nı yıkmayacaklarını belirtti.