Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partisinin grup toplantısında kendisine destek veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

Mansur Yavaş'tan kendisine destek veren Akşener'e: Millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen kararı anımsatarak, "Bu kafa, yarın da hedefine Mansur Başkan'ı koyarsa; bu sefer de onun yanında dimdik dururuz" açıklaması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Ekrem İmamoğlu hakkındaki siyaset yasağı kararını hatırlatmış ve "Şayet bu kafa, yarın da hedefine, Mansur Başkan'ı koyarsa; Bu sefer de, bir saniye düşünmeden, bir dakika gecikmeden, onun yanında dimdik dururuz. Bugün nasıl ki; “Saray sizinse, Saraçhane bizimdir!” dediysek; Gerekirse; “Beştepe sizinse, Ankara bizimdir!” demeyi de, çok iyi biliriz." demişti.

Akşener'in bu sözlerinin yer aldığı sosyal medya mesajını paylaşan Mansur Yavaş da "Teşekkürler Sayın Genel Başkanım. Ankara'yı Millet İttifakı olarak birlikte kazandık, hukukun üstünlüğünü ve tam demokrasiyi yine Millet İttifakı olarak birlikte gerçekleştireceğiz." açıklaması yaptı.

Yavaş, "Hukuksuzluklara karşı hep birlikte duracak, millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz." dedi.