Muğla’nın Marmaris ilçesi Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Mehmet Oktay, AKP’nin kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı politikalarının etkilerinin kendi ilçelerinde de hissedildiğini belirterek, amaçlarının ilçeye huzuru hâkim kılmak ve kutuplaşmayı yok etmek olduğunu söyledi. Marmaris ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Mehmet Oktay, mazbatasını aldıktan sonra BirGün’e konuştu. Ülke genelinde kaybolan ‘huzur’un Marmaris’te de kaybedildiğini, amaçlarının bu huzur geri getirmek […]

Marmaris’te amaç huzuru sağlamak

Muğla’nın Marmaris ilçesi Belediye Başkanlığına seçilen CHP’li Mehmet Oktay, AKP’nin kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı politikalarının etkilerinin kendi ilçelerinde de hissedildiğini belirterek, amaçlarının ilçeye huzuru hâkim kılmak ve kutuplaşmayı yok etmek olduğunu söyledi.

Marmaris ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Mehmet Oktay, mazbatasını aldıktan sonra BirGün’e konuştu. Ülke genelinde kaybolan ‘huzur’un Marmaris’te de kaybedildiğini, amaçlarının bu huzur geri getirmek olduğunu kaydeden Oktay, “Asıl amacımız Marmaris’e huzuru getirmektir. Ciddi bir tehlike oluşturan kutuplaşmayı ilçemizde yok etmek istiyoruz” dedi.

KAPI KALDIRILACAK

“Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti için halk yine CHP’yi tercih etti. Partim beni bu görev için uygun görmüştü. Ben de CHP’nin adayı olarak seçimlerde yarıştım ve kazandım” diyen Oktay, mazbatayı alır almaz ilk iş belediye binası girişindeki dedektörleri ve makam kapısını kaldırmak olacağını söyledi. Erişilebilir bir belediye başkanı olmak istdediğini ifade eden Başkan Oktay, Cumhurbaşkanlığı Yazlık Sarayı yapımının sürdüğü Okluk Koyu ile ilgili incelemelerde bulunduklarını da sözlerine ekledi.