Yönetmen Martin Scorsese’nin yeni filmi "Killers of the Flower Moon"un kasım ayı işaret edildi. Oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio'nun da yer aldığı yapımın senaristi Eric Roth, yayın tarihi için kesin bir tarih vermese de filmin önümüzdeki kasım ayında yayınlanacağını açıkladı.

Martin Scorsese’nin Leonardo DiCaprio’lu yeni filmi için tarih verildi

Martin Scorsese'nin yönetmenliğini üstlendiği "The Killers of the Flower Moon" filminin senaristi Eric Roth, Indiewire'dan Anne Thompson ile yaptığı röportajda filmin yayın tarihi hakkında konuştu. Roth, kesin bir tarih vermese de filmin önümüzdeki Kasım ayında yayınlanacağını açıkladı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Roth filmle ilgili birkaç ayrıntı daha paylaşarak, "Bu, hakkında hiçbir şey bilmediğim benzersiz bir hikâyeydi. Cahilliğimi gösterdi. 'İnanılmaz bir Western olabilir' diye düşündüm. Marty hiç Western yapmadı. Yüzde 90 Kızılderili yerli halkının ve yüzde 1 ya da 2 Kafkasyalı'nın olduğu bir sokak sahnesini ilk kez göreceksiniz" dedi.

Roth sözlerine "Son jeneriği yapmak için daha önce hiç görmediğiniz inanılmaz bir yol buldum. Martin, geçen gün bana bir mesaj yazdı ve 'Birkaç gün içinde son jeneriğimizi çekeceğim' dedi. Bunu yaptığı için çok mutluydum” diyerek devam etti.

David Grann’in aynı isimli romanından uyarlanan "Killers of the Flower Moon", Oklahoma eyaletinin petrol merkezi Osage’daki Amerikan yerli halkının gizemli cinayetlere kurban gitmesini ve cinayetlerin ardındaki gizemi çözmek için FBI’ın devreye girmesini anlatacak. Filmin oyuncu kadrosunda Lily Gladstone, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser, John Lithgow, Jason Isbell, Sturgill Simpson, Tantoo Cardinal, Pat Healy gibi isimler yer alıyor.