Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese'nin yönettiği, başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’nun olduğu 'Killers of the Flower Moon' filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi
Martin Scorsese'nin son filmi  'Killers of the Flower Moon'dan yeni fragman

Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese'nin son filmi Killers of the Flower Moon'un yeni fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’nun olduğu filmin oyuncu kadrosunda Lily Gladstone, Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins ve Jillian Dion yer alıyor.

Gerçek bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan film, David Grann'in romanına dayanıyor.

Filmin yeni fragmanı şöyle:

FİLMİN KONUSU

1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Sahip oldukları bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.