PSG'nin süper yıldızı Kylian Mbappe, geleceği hakkında konuştu. PSG ile sözleşme uzatmaması için "Kendi nedenlerim var" diyen Mbappe, önümüzdeki sezon da PSG'de oynamak istediğini belirterek, "Macron'un bir etkisi olmayacak, O da benim PSG'de kalmamı istiyor" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Mbappe'den geleceğiyle ilgili açıklama: Macron'un etkisi olmayacak

Dünyanın en iyi futbolcularından Kylian Mbappe, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Fransa Milli Takımı'nın Cebelitarık ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Mbappe, önümüzdeki sezon da PSG'de forma giymek istediğini söyledi.

"KENDİ NEDENLERİM VAR"

Kulüp yönetimine önümüzdeki sezon bitecek sözleşmesindeki opsiyonu kullanmak istemediğini bildiren 25 yaşındaki süper yıldız, bu kararını şöyle açıkladı:

"Açıkçası kimseyi öfkelendirdiğimi sanmıyorum. Yalnızca bir mektup yolladım. Bir mektubun birilerini öldürebileceğini düşünmüyorum, tepkileri önemsemiyorum. Sözleşmemi uzatmamaya dair özel bir açıklamam yok. İnsanlar eleştirebilir ama her bilgiye vakıf değiller. Kendi nedenlerim var."

Mbappe, önümüzdeki sezon da PSG'de oynamak istediğini vurgularken, geçen sezonki transfer döneminde yaşananları hatırlatarak, "Macron'un geleceğimde bir etkisi olmayacak, O da benim PSG'de kalmamı istiyor" dedi.

Kylian Mbappe, geçtiğimiz yaz PSG ile sona eren sözleşmesini uzatmış, bunun için 300 milyon euro imza parasının yanı sıra yıllık 100 milyon euro'dan 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Ancak Mbappe, yaşananlardan yalnızca 1 sene sonra kulüpten ayrılabilir. Fabrizio Romano'nun haberine göre PSG, Mbappe'nin kulüpte kalmak istememesi durumunda onu önümüzdeki yaz bedava kaybetmek yerine bu yaz bonservis ile elden çıkarmak istiyor.