Dünyanın en büyük fast food hamburger zinciri markalarından biri olan McDonald's krizden etkilenen ABD ofislerini bu hafta geçici olarak kapatıyor. McDonald's ayrıca ABD'deki çalışanlarının büyük bir bölümünü işten çıkartacağına dair de çalışanlarına bilgi notu gönderdi.

McDonald's krizden etkilenen ABD ofislerini geçici olarak kapatıyor

Dünyanın en büyük fast food hamburger zinciri markalarından biri olan McDonald's , şirket çalışanlarını işten çıkarmalar hakkında bilgilendirmeye hazırlanırken bu hafta da ABD ofislerini geçici olarak kapatacağını duyurdu.

McDonald's ABD ofislerini geçici olarak kapatıyor

ABD merkezli Wall Street Journal'ın aktardığına göre, McDonald's geçen hafta ABD'deki çalışanlarına ve bazı uluslararası çalışanlarına gönderdiği bir e-postada, personel kararlarını sanal ortamda verebilmek için Pazartesi'den Çarşamba'ya kadar evden çalışmalarını istedi.

Kaç çalışanın işten çıkarılacağı belli değil

Chicago merkezli şirketin mesajında "3 Nisan haftası boyunca, organizasyon genelindeki roller ve personel seviyeleriyle ilgili önemli kararları ileteceğiz" denildi. Haberde ayrıca McDonald's'ın çalışanlarından genel merkezde satıcılar ve diğer dış taraflarla yapılacak tüm yüz yüze toplantıları iptal etmelerini istediği de belirtildi.

İngiltere merkezli haber ajansı Reuters'ın aktardığına göre, McDonald's konuya ilişkin yorum talebine yanıt vermedi.