Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a daha önce de destek verdiğini belirterek, "Çok büyük işler başarmış bir AK Parti iktidarı var. Şahsen hiçbir makam ve mevki beklemiyorum. Her dönem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye desteğimizi ortaya koyduk. Ama bu dönemki kadar fiilen desteğim olmamıştı" dedi.

Mehmet Ağar: Erdoğan'a bu dönemki kadar fiilen desteğim olmamıştı

İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, AKP Elazığ Milletvekili 3'üncü sıra adayı olan oğlu Zülfü Tolga Ağar'a destek için kentteki gezilerine devam ediyor.

Bu kapsamda baba Ağar, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile birlikte gerçekleşen ziyarette Mehmet Ağar, gündem ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a daha önce de destek verdiğini hatırlatan Ağar, "Bugüne kadar Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye desteğimizi ortaya koyduk. Ama bu kadar fiilen içerisinde yer almamıştık. Türkiye’nin ciddi bir tercihle karşı karşıya olduğu için fiilen siyasete katılmayı bir mecburiyet, milli görev olarak hissettim. Bugün de kanaatim pekişerek devam ediyor. Bu sadece oğlumun Elazığ'da aday olmasından kaynaklanan bir hususiyetin dışında mütalaa ediyorum. Gerek ekonomi, gerek askeri, gerek siyasi anlamda kuşatılmışlığın zincirlerini kıracak yegâne iradenin Sayın Cumhurbaşkanında olduğunu görüyorum" diye konuştu.