TİP’in Muğla milletvekili adayı, oyuncu Mehmet Aslantuğ, Milas’ta tahrip edilen Akbelen Ormanı’ndan kamuoyuna seslendi. Aslantuğ, “Birilerine çıkar sağlamak üzere böyle bir vahşete tanıklık ediyoruz. Bunları yapanlar vatanperverse, vatan haini olmayı göze alıyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
Mehmet Aslantuğ, Akbelen Ormanı’ndan seslendi: “Vahşete tanıklık ediyoruz”

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Muğla'dan milletvekili adayı olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı'nda çektiği videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Termik santrallere linyit sağlayan maden ocağı için ağaçların kesildiği alanda konuşan Aslantuğ, "Kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz" dedi.

Aslantuğ konuşmasında şunları kaydetti:

“Ülkenin bugününe ve yarınına değil, halkına ve halkının yararına değil; birilerine çıkar sağlamak üzere böyle bir vahşete tanıklık ediyoruz. Kâh burada Milas ormanlarında, kâh Kaz Dağları'nda, kâh Karadeniz'de ya da yurdun birçok yerinde insan hak ve özgürlüklerin peşine düşen arkadaşlarımız, başkaca dertlere elini uzatan, bedenini uzatan arkadaşlarımız; 'kişisel konforundan' vazgeçip kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz.”