Mesai arkadaşları, bu sabah Muharrem E., isimli erkek tarafından öldürülen Ayşegül Aktürk’e çalıştığı hastane önünde yaptıkları basın açıklamasıyla veda etti

Mesai arkadaşları, Muharrem E.'nin öldürdüğü Ayşegül Aktürk’e veda etti

Muharrem E.isimli erkek tarafından öldürülen Ayşegül Aktürk’ün mesai arkadaşları, hastane önünde bir açıklama yaparak, arkadaşlarının öldürülmesine tepki gösterdi.

Mesai arkadaşları tarafından Aktürk için yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Biricik güzel, neşeli, güler yüzlü, hastanemizin bebeği, İrem ve Eren’in annesi Ayşegülümüz, bu sabah bir kadın cinayetine kurban gitti. Bu son olsun, olmalı, içimiz yanıyor, gözümüz yaşlı, yüreğimiz öfkeli ve umutsuz. Tek başına iki çocuğuyla ayakta durmayı becerebilmiş bir kadın daha yok oldu. Ayşegül içimiz yanıyor, yanıyor, yanıyor. Bu son olsun. Allah rahmet eylesin.”

NE OLMUŞTU?

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde sabah saatlerinde 22 yaşındaki Muharrem E. isimli erkek devlet hastanesinde idari bölümde çalışan komşusu Ayşegül Aktürk'ü (36) öldürdü. Sabah işe gitmek için evden çıkan Aktürk'ün önünü kesen Muharrem E. bıçakla Aktürk'e saldırmaya başladı.

Ağır yaralanan kadın İhbar üzerine Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Aktürk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti. Katil ise kendini yaraladığı için Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Polisin soruşturması devam ediyor.