Son günlerde ismi Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, "Mesut Özil ve Fenerbahçe konusu hakkında konuşamam. Gizlilik ilkesine göre konuşma hakkım yok" dedi

Mesut Özil'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, futbolcunun sarı-lacivertli takıma transferiyle ilgili net bir bilgi veremeyeceğini söyledi.

beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Erkut Söğüt, "Mesut Özil ve Fenerbahçe konusu hakkında konuşamam. Ben aynı zamanda avukatım. Mesut'un değil, Arsenal'in de menajerliğini yapıyorum bu iş içerisinde. O yüzden hiçbir şekilde gizlilik ilkesine göre konuşma hakkım yok. Hem kendimi hem oyuncumu gereksiz bir duruma sokmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"İleriye yönelik olarak konuşacak olursak; Mesut Özil'in bir yıllık sözleşmesi var" diyen Söğit, "Bir sene daha Arsenal'de olacak. Bu konuda bir değişiklik olmayacak. O yüzden ondan sonra ne olur, zaman gösterecek. Mesut 32 yaşına gelmiş olacak ve kariyerinde birkaç sene daha olacak. Mesut ve ailesi bir karar verecek. En hayırlısı neyse o olacak" dedi.