Akademisyen Mete Gündoğan, Saadet Partisi'nin 30 Ekim'de yapılacak kongresi öncesi genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Mete Gündoğan, Saadet Partisi Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Saadet Partisi (SP) kurucu üyelerinden akademisyen Mete Gündoğan, 30 Ekim'de yapılacak Saadet Partisi 8'inci Olağan Büyük Kongresi öncesi genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Gündoğan, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, "Saadet Partimizin 30 Ekim 2022 günü gerçekleştirileceği 'inci Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkan adayıyım" ifadesini kullandı.

Gündoğan, şöyle devam etti: "Mevcut kadro ve teşkilatlarla çalışacağız. Bir kardeşler topluluğu olarak, ilke ve prensiplerimiz ile sorunu olmayan herkesle kucaklaşacağız. Hep beraber yeni bir dünya kuracağız. Hiç kimseyi kınamak yok. Hiç kimseyi dışlamak yok. Hiç kimsede kusur aramak yok. Ülkemiz içinde ve dışında yaşanan gelişmeler ortada. Her şey herkesin gözü önünde oluyor. Eğer bizler, mevcut kadrolar ve yapı ile bu birlik ve beraberliği tesis edebilirsek bugün partimizi yarın Türkiye'mizi derler, toplar, ayağa kaldırırız. Güçlü bir devlet olarak içeride ve dışarıda sevgi ve kardeşliğin yani barışın teminatı oluruz."