MHP'den ikinci turda kimi destekleyeceği merak edilen Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ile açıklamalar gelmeye devam ediyor. İsim vermeden Sinan Oğan göndermesinde bulunan MHP'li İzzet Ulvi Yönter, "Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
MHP'den Sinan Oğan'ı hedef alan bir açıklama daha!

MHP'den, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ı hedef alan bir açıklama daha geldi.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nde 5.15 oy oranı alan Sinan Oğan'ın da ikinci turda kimi destekleneceği merak ediliyor. MHP'den ise Sinan Oğan'a yönelik dikkati çeken açıklamalar geliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, isim vermeden Oğan'a ilişkin açıklama yaptı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yönter, "Türk milliyetçiliğinin siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk milliyetçiliğinin siyasi, fikri ve ahlaki yolbaşçısı da Devlet Bahçeli’dir…Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz…"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız, Sinan Oğan'ı sert sözlerle hedef almıştı.

Sinan Oğan'ın 15 Mayıs'ta Twitter hesabından yaptığı "Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın" paylaşımı alıntılayan Yıldız, şunları söylemişti: "Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş Mezar soyguncuları sizi…"