MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “en büyük ahdimi gerçekleştiriyorum” diyerek Tanrı Dağları’nda uludu. Enginyurt ulumadan önce, “Tanrı Dağları’na gidip kurt gibi ulumak benim için en büyük ahidim. Ahdimi gerçekleştiriyorum. Bozkurt ulumasını buradan tüm dünyaya duyurmak istiyorum” dedi. AÇIKLAMA YAPTI Enginyurt, dağda uluduğu videosunun sosyal medyada gündem olmasının ardından twitter hesabından bir paylaşım yaptı. “Benim BOZKURT gibi […]

MHP’li Enginyurt, Tanrı Dağları’nda uludu

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “en büyük ahdimi gerçekleştiriyorum” diyerek Tanrı Dağları’nda uludu.

Enginyurt ulumadan önce, “Tanrı Dağları’na gidip kurt gibi ulumak benim için en büyük ahidim. Ahdimi gerçekleştiriyorum. Bozkurt ulumasını buradan tüm dünyaya duyurmak istiyorum” dedi.

AÇIKLAMA YAPTI

Enginyurt, dağda uluduğu videosunun sosyal medyada gündem olmasının ardından twitter hesabından bir paylaşım yaptı. “Benim BOZKURT gibi ulumam nerenize battı?” diyen Enginyurt, şunları yazdı:

“BOZKURT ulumasıyla,köpek havlamasını birbirine karıştıran ENİKLER
Benim BOZKURT gibi ulumam nerenize battı?Sürekli hakaret,küfür eden alçak sürüsü. Sizi rahatsız eden Tanrı dağımı?Bozkurt uluması mı? Cemal Enginyurt mu? Yoksa her üçü mü? Çatlasanızda,patlasınızda ben bir BOZKURTUM”