Katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan eski MHP'li milletvekili Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin "Türk milliyetçilerinin ortak bir adayı olmadığı takdirde ben adayım" dedi.

MHP'li eski milletvekili Erdoğan'a rakip oldu: "Evet adayım"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili ve Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Analizler Merkezi (TÜRKSAM) Başkanı Sinan Oğan, 'Türk milliyetçilerini' temsil edecek bir isim çıkmaması durumunda cumhurbaşkanlığına aday olacağını dile getirdi.

Tv100 ekranlarında yayınlanan "Şimdi Konuşalım" programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışmalarıyla ilgili konuştu, adaylığını açıkladı.

Oğan, "Evet adayım. Türk milliyetçileri birinci turda ne 'Milliyetçiliği ayaklar altına aldım' diyene oy verir ne de 'Demokrasinin yolu Diyarbakır'dan geçer' diyene oy verir. Türk milliyetçilerinin oyları çantada keklik değil; kimse kusura bakmasın. Türk milliyetçilerinin ortak bir adayı olmadığı takdirde ben adayım" dedi.