MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimleri kapsamında partisinin Ordu'da düzenlediği "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitingde CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı. Bahçeli, "CHP ve İYİ Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti, yanlarına da Kandil ve Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadır" dedi. Bahçeli Tokat'taki mitingde ise 6 Şubat tarihli depremlerin ardından hükümete yönelik yapılan eleştirilere hakkında "Beslenme ve barınma başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmıştır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP lideri Bahçeli, CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı: Yönetimleri yoldan çıkmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu'da ve Tokat'ta "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitinglerde konuştu.

İlk olarak Ordu'da Cumhuriyet Meydanı'nda konuşan Bahçeli, CHP ve İYİ Parti'yi hedef alarak "CHP ve İYİ Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti, yanlarına da Kandil ve Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadır. Oyun büyük, senaryo karanlıktır. Tehlike, Zillet İttifakı’nda düğümlenmiştir" dedi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları iş başındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, ajan provokatörler, bölücü çevreler Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindeler" ifadelerine yer verdi.

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başlıkları şöyle:

"Ne yapsalar boş. Hangi iftirayı atsalar boşuna. Milletin iradesine ket vuramayacaklar. Türkiye’nin hızını kesemeyecekler. Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler. Kaos arzulayanlara sarsılmaz duruşumuzla engel olacağız. 

MHP ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir. Maruz kaldığımız stratejik tehditler, küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir.

Kılıçdaroğlu, teröristlerle yol yürümektedir. Zalimlerin kontrolündedir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu, paravan, kumandalı, kukla ve 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmış, onların dümen suyuna girmiştir.

CHP VE İYİ PARTİ'Yİ HEDEF ALDI

CHP ve İYİ Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti, yanlarına da Kandil ve Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadır. Oyun büyük, senaryo karanlıktır. Tehlike, Zillet İttifakı’nda düğümlenmiştir.

CHP, savunma sanayii ürünlerinden korkmuştur. Hain neredeyse orası temizlenecektir. Kanlı ve kalleş döngüye son vereceğiz, bunu birlikte başaracağız. Terör örgütünü yıkıp geçeceğiz."

TOKAT'TA VATANDAŞLARA SESLENDİ

Tokat'ta düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından hükümete yönelik yapılan eleştiriler hakkında "Kısa süre içinde binlerce vatandaşımız enkaz altından kurtarılmıştır. Beslenme ve barınma başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmıştır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Millet hür iradesiyle, azim ve kararlılığıyla, varlığını, birliğini ve gelecek ülkülerini sahiplenmiştir. Cumhur İttifakı şartlar ne kadar ağır olsa da devletin ve milletin bekasını esas almış, egemenlik ve güvenliğimizi tehdit eden provokasyonlarla mücadele etmiştir.

Bizim ittifakımız kutlu bir diriliş ve yükseliş seferberliğidir, Türkiye Cumhuriyeti'nin beka ve birliğini sadakatla savunarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yeni bir demokrasi zaferi sonucunda Türkiye'yi ileriye taşıma mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.

Kötü niyetli hiç kimse boş hayale kapılmasın, çünkü MHP ve Cumhur İttifakı alayına göğüs germeye, kirli oyunlarını birer birer bozmaya muktedirdir. Kader anı yaklaşmaktadır, demokratik hesap günü ufukta görülmüştür.

Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye, yeni Türkiye, yeni hayat hep birlikte kurarız. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Bugüne istikrar yarına huzur diyorsak hep birlikte başarırız. Engelleri, zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin ferasetiyle hep birlikte yaparız.

"DEPREMZEDELERİN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANMIŞTIR"

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu ve geniş bir alanda yaygın kayıplara, yıkımlara yol açan deprem son bir asrın en büyük felaketidir.

Zillet ittifakı çarpıtsa da devletimiz bütün kurumları, imkanlarıyla deprem anından itibaren bölgede arama kurtarma çalışma çalışmalarına başlamıştır. Kısa süre içinde binlerce vatandaşımız enkaz altından kurtarılmıştır. Beslenme ve barınma başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmıştır.

"REJİM BAŞKA, HÜKÜMET VE YÖNETİM BAŞKA"

Gün yaralarımızı sarma günüdür, gün acılarımızı paylaşma ve azaltma günüdür. Gün eksik ve gediklerimizi kapatma günüdür. Buna rağmen fırsatçılık yapanların kanında leke vardır.

Türkiye güçlü bir devlettir, her sorununu çözecek kabiliyettedir. Her müşkilatın üzerinden Allah'ın izniyle gelinecektir. Yeter ki bir olalım, dayanışma içinde bulunalım.

Özellikle Kahramanmaraş merkezli depremden sonra 650 bin konutun yapılarak hak sahiplerine teslimi kararlaştırılmıştır. İlk etapta 105 binden fazla konutun yapım süreci başlamıştır. Bu tablo büyük bir diriliş hamlesidir.

Rejim değişti diye haykıranlar iflah olmaz gafillerdir. Rejim başka, hükümet ve yönetim başkadır."