Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesinde ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti. Koloğlu dünkü yazısında Başbakan Erdoğan’ın...

Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesinde ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti. Koloğlu dünkü yazısında Başbakan Erdoğan’ın İzmir’deki konuşmasını yayınlamayan STV’yi gündeme taşıdı.


Milliyet gazetesi yazarlarından Sina Koloğlu dün köşesinde önemli iddialarda bulundu. Koloğlu  ‘Başbakan’ın İzmir konuşmasını sürpriz bir kanal yayınlamadı’ başlıklı yazısında Samanyolu TV(STV)’nin, Başbakan Erdoğan’ın İzmir ziyaretini yayımlamamasını  yazdı. Konuyla ilgili olarak ‘İplerin koptuğu an yukarıda söylediğim gibi cumartesi günü yaşandı. Başbakan Erdoğan partisinin İzmir İl Kongresi’nde konuştu. Bu konuşmayı kim veriyor, kim vermiyor diye şöyle bir taradım. İzmir AKP için önemli. Başbakanın bu il konuşması da haber açısından önemli. Vermeyen kanal yok (haber kanalları). Ama birine çok şaşırdım; S Haber. Başbakan nerede S Haber orada günleri geride kaldı anlaşılan.’ İfadelerini kullanan Koloğlu yazısının devamında da bu iddialarını sürdürerek, Erdoğan ile Cemaat arasında yaşanan gerginliğin süreceğini belirtti. Cemaat ve hükümet arasında yaşanan gerginliğin önemine dikkat çeken Koloğlu yazısının devamında ‘O sırada ekranda görülen haber de ilginçti; “Darbeciler, terör yandaşları serbet kalacak”... Yani Özel Yetkili Mahkemeler kaldırılmasın durumu. Her haber bülteninde bu konuyu işliyorlar. Şimdilik (!) biten kutsal ittifakın   televizyondaki görüntüsü bu örnekti.’ İfadelerini kullandı.