Mixmag dergisi Türkiye'de yayın hayatına başlıyor

Dans müziğini sayfalarına taşıyan Mixmag dergisi, Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. Mixmag Türkiye’nin lansman partisi, 22 Kasım Perşembe günü Eelke Kleijn’in büyüleyici performansı eşliğinde Zorlu PSM Studio’da gerçekleştirildi.

Dans müziği ve eğlence mekanları konusunda otorite sayılan prestijli müzik dergisi Mixmag, Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. Türkiye’de hızla büyüyen dans müziğinin nabzını tutacak olan Mixmag Türkiye’nin 22 Kasım Perşembe günü Zorlu PSM Studio’da gerçekleşen lansman partisinde, dünyaca ünlü Hollandalı DJ ve prodüktör Eelke Kleijn müzikseverlerle bir araya geldi.

Dans müziği ve eğlence kültürünün en saygın medya kuruluşu Mixmag'i, Türkiye'deki elektronik müzik tutkunları ve sektörün sıkı takipçileriyle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Mixmag Genel Yayın Yönetmeni Onur Ateş, “Türkiye'deki çok önemli bir boşluğu doldurmaya yönelik bir adım attığımıza inanıyoruz.” ifadelerinde bulundu. Ateş, “22 Kasım'daki lansman etkinliğimizden itibaren bu küresel iş birliğini yerli ve yabancı birçok sanatçının katılım göstereceği “Mixmag Türkiye" etkinlik serileriyle sürdürmenin, Mixmag'in küresel birikimini gerek periyodik etkinliklerimiz gerekse Türkçe içerikli haberlerimizle tüm yerel sektör paydaşları ve müzik tutkunlarıyla paylaşmanın sabırsızlığı içerisindeyiz” açıklamalarında bulundu.

Dünya çapında Amerika, İngiltere, Brezilya, Kore, Fransa, Rusya, Çin ve Japonya dahil olmak üzere birçok ülkeden uluslararası okuyucuya sahip olan Mixmag Dergisi, Türk okurlarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Heyecan verici eğlence mekanları, konserler ve etkinlikler ile DJ ve prodüktörlerin yer alacağı dergi, müzikseverler için bir kılavuz ve ilham kaynağı olma özelliği taşıyor.