Muğla'nın Seydikemer ilçesinde arazi meselesi yüzünden tartıştığı amcasının eşi Döne Türkmen'i (50) av tüfeği ile öldüren Hasan Türkmen (29), olay yerinden ayrıldıktan süre sonra intihar etti.

Muğla'da bir erkek yengesini silahla vurarak öldürdü

Muğla'da Hasan Türkmen isimli erkek amcasının eşi Dönr Türkmen'i vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Dün saat 19.00 sıralarında Seydikemer'de meydana gelen olaya göre, Hasan Türkmen, iddiaya göre arazi meselesi yüzünden amcasının eşi Döne Türkmen ile tartıştı. Hasan Türkmen daha sonra, av tüfeği ile Döne Türkmen'e ateş etti.

DHA'nın haberine göre, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde Döne Türkmen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

İNTİHAR ETTİ

Olay sonrası kaçan Hasan Türkmen'in yakalanması için başlatılan çalışmanın ardından, saat 22.00 sıralarında Hasan Türkmen 1 kilometre uzaklıkta arazide yerde hareketsiz şekilde yatarken bulundu. Yapılan incelemede, Hasan Türkmen'in yengesini vurduğu av tüfeği ile kendisine ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Savcının incelemesinin ardından Döne Türkmen'in cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu morguna, Hasan Türkmen'in cenazesi ise Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.