Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, pandemi için “Bilgi Hattı” oluşturuldu

Nevzat Çağlar Tüfekçi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde pandemi (koronavirüs) için danışma ve bilgi alma amaçlı olarak bir “Bilgi Hattı” uygulaması başlatıldığı açıklandı.

Açıklama Başhekim Vekili Uzman Dr. Salih Akkuş imzasıyla yapıldı. Yapılan açıklamada pandemi (koronavirüsle) ilgili olarak her konuda, hastane bünyesinde görev yapmakta olan akademisyen hekimlerden bilgi alınabileceği açıklandı. Açıklamada, vatandaşların, mesai saatleri içinde, hastanenin santral telefonundan arayarak, hekimlere bağlanıp merak ettikleri soruların yanıtlarını alabilecekleri belirtildi.

“Yüz yüze olamasak da yanınızdayız” denilen ve Başhekim Vekili Salih Akkuş imzalı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kurumumuzda görev yapmakta olan akademisyen hekimlerimizden oluşan ve vatandaşlarımızın merak ettikleri pandemi uygumasıyla ilgili bu süreçte sorularına karşılık cevap bulabilecekleri danışma hattımız hizmete başladı. Mesai saatleri içerisinde danışmanlık hizmeti verilecek olup, ‘Bilgi Hattı’na, kişiler kurumumuz santralinden ulaşabileceklerdir. ‘Yüz yüze olamasak da yanınızdayız’ prensibinden hareketle telefonla iletişim yoluyla hekimlerimiz tarafından vatandaşlarımıza destek verilecektir.”

‘Bilgi Hattı’ için aranılacak olan 26 hatlı santral telefonunun numarası şöyle: 0 252 214 13 23