Muğlalı yurttaştan iktidar yanlısı medyaya tepki

BirGün EGE

Muğla’nın Datça ilçesinin Kızlan Mahallesi Karaağaç mevkiinde bozuk olan yolları düzeltmek için bölgede tarım yapan yurttaşlar bir tadilat çalışması gerçekleştirdi. İktidara yakın medya kuruluşları ise gerçekleşen olayı, “Belediyenin işini köylüler üstlendi” şeklinde haber yaparak Datça Belediyesi’ni hedef gösterdi.

Sosyal medya hesabından yol tadilatı yaptıklarına dair paylaşımı yapan Mehmet Erdal, bu paylaşımı Datça Belediyesi’ni hedef göstererek haber yapan kişiye ulaştığını, “Ben Datça Belediyesi’ni pek çok konuda eleştiren ve bu eleştirilerinin de arkasında duran birisiyim, sorsaydın sana da bunları ifade ederdim ama arkadaşım ne sen bana bunları sordun ne de ben sana böyle bir şey söyledim; tamamen, benim ağzımdan söylenmiş gibi hayali şeyler yazdın… Bu konuşmaları yazacağım ve tekzip yollayacağım” şeklinde konuştuklarını söyledi.

Erdal, “Asparagas bir haberin nasıl bir şey olduğunu ve nelere yol açtığını, bu olay başıma gelmese asla bilemezdim. Umarım bir kez daha benzer bir durumda kalmam” dedi.