İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı Sırma Doğru, Ataşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri TÜKODER, ASİDAD, Tüm Emekli Sen ve Ataşehir Emekliler Derneği’nin temsilcileri ile birlikte; sendikalı oldukları için işten çıkartılan ve 296 gündür direnen Flormar işçilerine destek ziyaretinde bulundu. Dayanışmanın, mücadelenin ve hakkına sahip çıkmanın önemine değinen Doğru, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde, […]

Muhtar adaylarından direnişteki Flormar işçilerine ziyaret

İçerenköy Mahallesi Muhtar Adayı Sırma Doğru, Ataşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri TÜKODER, ASİDAD, Tüm Emekli Sen ve Ataşehir Emekliler Derneği’nin temsilcileri ile birlikte; sendikalı oldukları için işten çıkartılan ve 296 gündür direnen Flormar işçilerine destek ziyaretinde bulundu.

Dayanışmanın, mücadelenin ve hakkına sahip çıkmanın önemine değinen Doğru, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde, 296 günden bu yana, sıcak soğuk demeden, haklarını almak için direnişlerini devam ettiren, FLORMAR kadın işçilerinin yanındayım. Direnişin başladığı ilk günden bu yana haklı mücadeleleri için verdikleri emekleri takdirle takip ediyordum zaten. Bu toplumdaki değişimi, kadınların cesareti ve dayanışması gerçekleştirecek” dedi.