İBB Sözcüsü Murat Ongun, "CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun" diyerek tepki gösterdi.

Murat Ongun'dan CNN Türk'e tepki: Cevap hakkımıza saygı duyun

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, AKP'ye yakınlığıyla bilinen CNN Türk'e tepki gösterdi. Ongun, "Cevap hakkımıza saygı duyun" dedi.

İBB AKP Grup Başkanı ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CNN Türk'te katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başlatılan özel teftiş hakkında konuştu.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor" diyerek tepki gösterdi.

Ongun, "Üstelik, yanıt verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

TEVFİK GÖKSU'YA YANIT

Ongun, başka bir paylaşımında, AKP'li Göksu'nun, "Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir" dediğini aktardı. Göksu'nun iddiasına yanıt veren Ongun, "Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum!" dedi.

Ongun'un paylaşımı şöyle: "Tevfik Göksu bu akşam CNN Türk’te “Murat Ongun mahkeme kararı ile yalancı ilan edilmiştir” dedi. Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum! (Danıştay kararı elimde, düşünerek hareket ediniz lütfen.)"