Narlıdere’de Kültür Günleri bugün başlıyor

BirGün/EGE

Narlıdere’de Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Kent Konseyi tarafından Kültür Günleri düzenleniyor. Bugün başlayan ve üç gün sürecek etkinlikler kapsamında söyleşiler, imza günleri, belgesel gösterimi ve konserler gerçekleşecek. Malatyalılar Derneği’nde Engin Önen’in Narlıdere Hikâyesi söyleşisiyle başlayacak olan etkinlikler, Zeytin Cafe’de Şubadap Çocuk konseri ve Kültür Evi’ndeki yönetmenliğini Tahsin İşbilen’in yaptığı Tahtacılar belgeseli gösterimiyle devam edecek.

Kültür Günleri’nin ikinci günü, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30’da Malatyalılar Derneği’nde Hüseyin Yurttaş ve Hidayet Karakuş söyleşisi ve imza günüyle başlayacak. İlhan Koçulu’nun Boğatepe Kooperatif Deneyimi’ni anlatmasının ardından saat 15.30’da Zeytin Cafe’de SOL Parti PM Üyesi Alper Taş ve eski CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ülke gündemini konuşacak. Saat 20.00’da ise Demokrasi Meydanı’nda Onur Akın konseri gerçekleşecek.

Kültür Günleri’nin üçüncü ve son günü saat 13.00’da Malatyalılar Derneği’nde Zeynep Altıok, Ahmet Büke ve Eren Aysan’ın söyleşisiyle başlayacak. Son söyleşi ise saat 16.30’da Zeytin Cafe’de Gazeteci Yazar L. Doğan Tılıç ve BirGün Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi ve Yazar İbrahim Varlı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek. Kültür Günleri Zeytin Cafe’deki Praksis konseriyle sona erecek.