Nasipse Adayız'ın ilk fragmanı yayımlandı. Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği film, Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek

'Nasipse Adayız'dan ilk fragman

Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği, ilk uzun metraj filmi ‘Nasipse Adayız’dan ilk fragman yayımlandı.

Kesal’ın aynı adlı romanından uyarlanan ‘Nasipse Adayız’, İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan Doktor Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikayesini konu alıyor. Başrollerinde Ercan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu ve Muttalip Müjdeci’nin yer aldığı filmde Nazan Kesal ve Valeriu Andriuta da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

DÜNYA PRÖMİYERİ ROTTERDAM FİLM FESTİVALİ'NDE

Nasipse Adayız’, Avrupa’nın önemli festivallerinden Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Film 22 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacak, 49. Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde Voices Bölümü'ne davet edildi.

Yapımcılığını Ay Yapım, Poyraz Film, Thalia Production ve Living Pictures gerçekleştirdiği film Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Sırbistan Film Fonu tarafından desteklendi. Filmin görüntü yönetmenliğini Barbu Balasoiu üstlenirken, Ali Aga kurgusunu, Oya Köseoğlu da sanat yönetmenliğini yaptı.