İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ankara'da Baturay Özdemir’in stand-up gösterisini izledi. Özdemir, 'Yerli ve Kirli' adlı gösterisinde Meral Akşener'in de adını geçirerek bir espri yapmasıyla gündeme gelmişti.

"Ne diyon Meral'e?" esprisi gündem olmuştu: Akşener, Baturay Özdemir'in stand-up gösterisini izledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Çankaya Sahne'de, 'Ne diyon Meral'e?' esprisiyle gündem olan Baturay Özdemir'in stand-up gösterisini izledi. Gösterinin sonunda Özdemir ile sohbet eden Akşener, "Çok mutlu oldum. Böyle zor bir dönemden sonra harika geldi" dedi.

Akşener, bu akşam stand-up gösterisi yapan Baturay Özdemir’i Ankara Çankaya Sahnesi’nde izledi.

Gösterinin sonunda Özdemir ile sohbet eden Akşener, Özdemir’e, "Çok mutlu oldum. Böyle zor bir dönemden sonra harika geldi" dedi.

ne-diyon-meral-e-esprisiyle-gundeme-gelmisti-aksener-baturay-ozdemir-in-stand-up-gosterisini-izledi-1080571-1.

NE OLMUŞTU?

Özdemir, 'Yerli ve Kirli' adlı gösterisinde Meral Akşener'e yer verdiği bölümde babasının eski MHP’li olduğunu ancak şimdi kafasının karışık olduğunu belirtmişti. Babasını evde gergin şekilde yakaladığını anlatan Özdemir, babasına ne olduğunu sorduğunda "Ne diyon Meral'e?" cevabını aldığını söylemişti.

Gösterinin söz konusu bölümünü sosyal medya hesabından Akşener'i etiketleyerek "Ne diyim Meral Hanım?" notuyla paylaşan Özdemir'e yanıt veren Akşener, "Baturay, Aydın'da esnaf gezerken beni etiketlediğin videoyu gösterdiler. Baban demiş ki 'Meral iyi mi?', 'İyi' de Baturay, 'İyi" ifadelerini kullanmıştı.

ANKA