Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından kendisinin ve İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın fotoğrafının karşılaştırıldığı bir fotoğrafı beğenmesine içerledi. Nebati, “Sizi her şeyden evvel yaşınıza, konumunuza ve aday olduğunuz makama yakışacak tavırlara davet ediyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Nebati, Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada beğendiği fotoğrafa içerledi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbakanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı Twitter’dan kendisinin ve İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın fotoğrafının karşılaştırıldığı bir paylaşımı beğenmesine tepki gösterdi.

Nebati, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu bir görseli paylaşarak “Sayın, Kılıçdaroğlu bu iki fotoğrafı yan yana koyup “hangisini seçersiniz” diye sorsam, bu bir troll yaklaşımı olur değil mi?” dedi.

Paylaşımında, Kılıçdaroğlu’na seslenen Nebati, “Sizi her şeyden evvel yaşınıza, konumunuza ve aday olduğunuz makama yakışacak tavırlara davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu’na soru soran Nebati “Sizler ülkeyi de sosyal medyadaki trolleriniz ve bot hesaplarınızla mı yönetmeye adaysınız, yoksa insan haklarına saygılı, demokratik bir seçim sürecinden mi yanasınız?” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dün İYİ Haber isimli bir sosyal medya hesabından Nureddin Nebati ve Bilge Yılmaz’ın fotoğrafının yan yana koyulduğu ve “Nebati mi? Bilge Yılmaz mı?” diye soru sorulduğu bir paylaşımı beğenmişti.