Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati muhalefeti eleştirerek, “Togg'u beğenmiyorlardı ya. 'Togg'u gelin size verelim, binin, bir tur atın' desek var ya takla ata ata gelirler. Ama 10-20 takla da atsan önce vatandaşımızla beraber bizler bineceğiz. O Togg'un güzelliğini, keyfini biz süreceğiz, vatandaşımızla beraber. Vatandaşımız Togg'u gördüğü zaman 21. yüzyılı, Türkiye yüzyılını görüyor” dedi.

Kaynak: AA
Nebati muhalefeti eleştirdi: “Togg’u size verelim, bir tur atın” desek takla ata ata gelirler

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili adayı olduğu Mersin’in Erdemli ilçesinde konuştu.

Mersin’de tüm vekillikleri alacaklarını öne süren Nebati, "Bizim teşkilatçılığımızda, AK Parti'de, küçük hesaplar yok, büyük hedefler var. Onun için de diyoruz ki Mersin 13-0 yapacağız” dedi.

Türkiye'de limonu en çok üreten ilin Mersin olduğunu hatırlatan Nebati, "Dolayısıyla da üreticilerimiz hiç merak etmesin. Ne zaman ki bir sıkıntı var, bizim işimiz o sıkıntıyı çözmek ve limon işi çözüldü elhamdülillah" diye konuştu.

Hükümete eleştiride bulunanlara seslenen Bakan Nebati, şöyle devam etti:

“Biz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Allah'ın izniyle 21. yüzyılda bu noktaya geldiysek, Doğu Akdeniz'de varsak, Karadeniz'de gazı çıkarıyorsak ve ayın 20'sinde ilk vanayı açıyorsak bilin ki bu Türkiye'nin potansiyelini bilmek demektir. Bu Türkiye'ye inanmak demektir. Bunlar ne yapıyorlar? Şehir hastanesi yapıyorsun. 'Kime yaparsın?' diye sorarlar. Yol yapıyorsun. 'Niye yol yapıyorsun?' Gemiyi daha yeni teslim ettik, 'Bu gemi olmamış' derler. Togg'u getiriyoruz 'Bu Togg nerden çıktı?' derler. Yol yaparsın, 'Niye yol?' Avrasya'yı yaparsın 'Niye Avrasya?' Köprüleri yaparsın, 'Bu köprüyü kim kullanacak?'”

TOGG KONUSUNDA İLGİNÇ İFADELER

Bakan Nebati, İzmir-İstanbul arasındaki otoyolu en çok kullananların bu işe "hayır" diyenler olduğunu savunarak, Togg konusunda muhalefeti ilginç ifadelerle eleştirdi. Nebati şöyle konuştu:

“Togg'u beğenmiyorlardı ya. 'Togg'u gelin size verelim, binin, bir tur atın' desek var ya takla ata ata gelirler. Ama 10-20 takla da atsan önce vatandaşımızla beraber bizler bineceğiz. O Togg'un güzelliğini, keyfini biz süreceğiz, vatandaşımızla beraber. Vatandaşımız Togg'u gördüğü zaman 21. yüzyılı, Türkiye yüzyılını görüyor. Togg'u gördüğü zaman hizmet, aşk, sevda görüyor. Togg'u gördüğü zaman birlik, beraberlik, bayrak, vatan, güzellikleri görüyor. Onun için de güzel bakan güzel görür, güzel bakan güzel düşünür, güzel eyler. Biz hep beraber güzellikler eyleyeceğiz. Daha çok beraber olacağız. Hep beraber yollarımıza iş yapa yapa devam edeceğiz.”