Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avrupa Birliği'ne vizesiz giriş vaadini hedef alarak, "Bizim, bu anlayışla mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a hep beraber destek verme gibi bir tarihi, insani ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak borcumuz var" dedi.

Kaynak: AA
Nebati yurttaşa görev biçti: Erdoğan'a destek verme borcumuz var

Hazine ve Maliye Bakanı ve AKP'nin Mersin Milletvekili adayı Nureddin Nebati, Mersin'in Yenişehir ilçesindeki bir düğün salonunda AKP İl Başkanlığınca düzenlenen "Hemşehri Buluşması" programında konuştu.

Burada yaptığı açıklamada, ekonomide işlerin iyi olduğunu iddia eden Nebati, "Türkiye, birisi salgın, diğeri hemen yanımızdaki savaş iki büyük küresel krizin yaşandığı son 3 yıl içerisinden alnının akıyla çıkıp fabrikaların, işletmelerin kapanmadığı, tersine üretimin, istihdamın arttığı, büyümenin gerçekleştiği bir süreci yaşadı. Türkiye'nin yaşadığı bir de deprem oldu. 6 Şubat sabahı, gayrisafi milli hasılamızın yüzde 10'unun yok olduğu bir sabah oldu. Böylesine bir durumda bile Türkiye, AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanı'mız kimseye bunu hissettirmedi" dedi.

Nebati, şöyle devam etti: "Onun için de üretim, işler, ihracat devam ediyor. Turizmde, her alanda işlerimiz iyi. Demek ki biz doğru yoldayız. Ama bu doğru yolda olduğumuzu gösteren şey sadece ekonomi olsa eh ama sanayide, üretimde, savunma sanayisinde biz aldık başımızı gidiyoruz."

KILIÇDAROĞLU'NUN VAADİNİ HEDEF ALDI

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Avrupa Birliği'ne vizesiz giriş vaadini hedef alan Nebati, "Bir ülkenin bekasını bir vizeye değiştirecek kadar işi basitleştiren bir anlayışla mücadele ediyoruz. Bizim, bu anlayışla mücadele eden Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'a hep beraber destek verme gibi bir tarihi, insani ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak borcumuz var" diye konuştu.