Nejat Yavaşoğulları’ndan İBB’ye tepki: Normal değil, biz orada olacağız!

Fikir Kulüpleri Federasyonu'nun (FKF) kuruluşunun ikinci yılında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenleyeceği 'Büyük Gençlik Buluşması' engellendi. Dün sanatçıların Facebook paylaşımları konusunda uyarıda bulunan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yönetiminin, bugün sahnenin ve Harbiye’nin teknik açıdan konser yapmaya hazır olmamasını gerekçe göstererek sözleşmeyi fesh ettiğini açıklamasına Bulutsuzluk Özlemi’nin solisti Nejat Yavaşoğulları tepki gösterdi. Yavaşoğulları “Bunlar normal değil. Biz Maçka’da konserimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

İleri Haber'den Meryem Yıldırım'ın haberine göre; Etkinlikte yer alacak sanatçılardan Ceylan Ertem ve Redd grubunun sosyal medya üzerinden verdikleri tepkinin ardından bir açıklama da Bulutsuzluk Özlemi grubunun solisti Nejat Yavaşoğulları’ndan geldi. Etkinliğin iptal edilmesini anlamsız bulan Yavaşoğulları “Konserin yasaklanması için bir neden yoktu” ifadelerini kullandı. “Gayet müzik ağırlıklı ve Türkiye’nin iyi iyi müzik gruplarının katılacağı bir konser olacaktı” diyen Yavaşoğulları “Neden yasaklandığını ben bir türlü anlamış değilim” dedi.

‘BUNLAR NORMAL DEĞİL’
Konserlerin Maçka Parkı’nda yapılacağını belirten Yavaşoğulları “Biz de orada çıkacağız” dedi. “Bizim ülkede bunlar insanlara normal gelen şeyler” şeklinde konuşan Yavaşoğulları “Aslında normal olmadığını hepimiz biliyoruz” ifadelerini kullandı.