Dijital televizyon platformu Netflix’in çekeceği ve Beren Saat’in baş rolde yer alacağı yeni Türk dizisi, Göbeklitepe’ye dair yeni detaylar ortaya çıktı. Göbeklitepe’de yaşayan Atiye adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracak olan Beren Saat, Netflix dizisi için çalışmalara başladı. Netflix, Türk yapımı ilk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’dan sonra Beren Saat’in başrolünde oynayacağı dizisinin ayrıntıları […]

Netflix’in Göbeklitepe dizisinden yeni detaylar

Dijital televizyon platformu Netflix’in çekeceği ve Beren Saat’in baş rolde yer alacağı yeni Türk dizisi, Göbeklitepe’ye dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Göbeklitepe’de yaşayan Atiye adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracak olan Beren Saat, Netflix dizisi için çalışmalara başladı.

Netflix, Türk yapımı ilk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’dan sonra Beren Saat’in başrolünde oynayacağı dizisinin ayrıntıları belli oldu. Beren Saat, dizide özel güçleri olan bir kadını canlandıracak.

21 Kasım tarihinde Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin de yolda olduğu müjdesini vermiş ve hazırladığı kolaj videoda, yabancı kadın oyuncuların arasında Beren Saat’e yer vererek “Hoş Geldin” yazmıştı.

Sosyal medyadan paylaştı

Beren Saat, dizi hakkında herhangi bir açıklama yapmazken, senaryo çalışmalarına başladığı ilk paylaşımını Instagram hesabından yaptı.