AKP’ye yakınlığıyla bilinen türkücü Nihat Doğan, ”Bir daha İstanbul ve Ankara’da konser vermeyecek” iddialarına hakaret ederek yanıt verdi. 31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Mansur Yavaş, Ankara’nın Ekrem İmamoğlu ise İstanbul’un yeni Belediye başkanları oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da türkücü Nihat Doğan hakkında ‘DOKTOR JİVAGO’ isimli bir kullanıcı ”Nihat Doğan, İstanbul ve Ankara’da […]

Nihat Doğan’dan “İstanbul ve Ankara’da konser vermeyecek” iddiasına hakaretle cevap

AKP’ye yakınlığıyla bilinen türkücü Nihat Doğan, ”Bir daha İstanbul ve Ankara’da konser vermeyecek” iddialarına hakaret ederek yanıt verdi.

31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Mansur Yavaş, Ankara’nın Ekrem İmamoğlu ise İstanbul’un yeni Belediye başkanları oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da türkücü Nihat Doğan hakkında ‘DOKTOR JİVAGO’ isimli bir kullanıcı ”Nihat Doğan, İstanbul ve Ankara’da bi daha konser vermem demiş..!” şeklinde paylaşım yaptı.

”Yalancının anasını sevsinler mi”

Hakkındaki iddiaların yayılması ardından Nihat Doğan, DOKTOR JİVAGO isimli kullanıcının ‘Nihat Doğan, İstanbul ve Ankara’da bi daha konser vermem demiş..!” şeklinde attığı tweete ”Yalancının anasını sevsinler mi?” yanıtını verdi.