Nevşehir'in Ürgüp

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde büyük bir kaya kütlesinin diskonun üzerine düşmesi sonucu meydana gelen göçükteki ölü sayısının 3, yaralı sayısının 2 olduğu bildirildi. Nevşehir Valisi Asım Hacımustafaoğlu, Temenni Tepesi'ndeki büyük bir kaya küdesinin "Harem Disko ve Bar"ın üzerine düşmesi sonucu meydana gelen göçüğün sabah saaderinde olmasının büyük bir faciayı önlediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Sabah saatlerinde diskoda kimse kalmamış. Temizlikçi, bulaşıkçı ve piyanist olduğu söylenen 6 görevli diskoda olduğu sırada göçük meydana gelmiş. Üç kişinin göçük altından cesedini çıkarttık. 1 kişi kendi imkanları ile kaçmış. Diğer iki kişi de yaralı olarak kurtarıldı."

Göçükte hayatını kaybeden diskoda temizlikçi olarak çalışan Eser Büyüksarı, piyanist Özgür Ak-çay ve soyadı henüz tespit edilemeyen temizlik görevlisi Öner isimli kişinin cesetleri ambulanslarla Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı olarak kurtulan temizlik görevlileri Süleyman Karaca ve Serkan Selçuk'un durumlarının iyi olduğu bildirildi. Göçükten yara almadan kendi imkanlarıyla kurtulan mutfak görevlisi Şahmer Özyalım, "Diskoda 6 kişiydik, büyük bir gürültü duydum. Ben kaçtım, arkadaşlar içeride kaldı" dedi. AA