14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne AKP listelerinden giren HÜDAPAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Türkiye 50-60 yıl geriye gitmesin ve geriye gitmesin istiyorsak bizim mutlaka hassas bir şekilde davranmamız; elimizden gelen bütün çabayı ortaya koymamız gerekiyor” dedi.

“Nikahsız birliktelikler suç sayılsın” diyen HÜDAPAR: Türkiye 50-60 yıl geriye gitmesin
Fotoğraf: AA

HABER MERKEZİ

Açıkladığı vizyon belgesinde 6284 sayılı kanunu hedef alan “Nikahsız birliktelikler suç sayılsın” diyen HÜDAPAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin düzenlediği etkinlikte kullandığı “Türkiye 50-60 yıl geriye gitmesin ve geriye gitmesin istiyorsak bizim mutlaka hassas bir şekilde davranmamız; elimizden gelen bütün çabayı ortaya koymamız gerekiyor” ifadeleri ile sandığa gitme çağrısı yaptı.

Yapıcıoğlu şunları söyledi:

“Önümüzdeki yüzyıl, kayıp bir yüzyıl olmasın. Son 20-30 yılda yapılanlar berhava olmasın. Türkiye 50-60 yıl geriye gitmesin ve geriye gitmesin istiyorsak bizim mutlaka hassas bir şekilde davranmamız; elimizden gelen bütün çabayı ortaya koymamız gerekiyor. Hiç kimse, benim o gün misafirim vardı ya da başım ağrıyordu diyerek sandığa gitmemezlik etmesin. Sandığa gitmeyen birisi varsa, onun sandığa gitmesi konusunda ona yardımcı mutlaka olun. Gerekirse onun yol masrafını karşılayın, onu sandığa götürün. Kendi imkânı yoksa iletsin bizlere, o ortamı oluşturalım oyu heba olmasın. Çevrenizde kafası karışmış, zihni bulandırılmış, küçük bazı meselelere takılıp ki bu itirazlar haklı olabilir; bazı küçük şeylere takılıp büyük fotoğrafı ıskalamasın. O küçük şeylere takılıp büyük fotoğrafı ıskalayan varsa onları ikna etmiş çalışın önümüzde 5 gün var. Bu 5 günlük süre içerisinde bunu kendimize iş edinirsek bunu yapabiliriz.”