Oyuncu Nilgün Belgün, Muharrem Sarıkaya'nın İHA çalışanına tokat atarken yayına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e tepki gösterdi. Belgün, "40 yıllık oyuncuyum, bir şey olmamış gibi bu kadar rahat konuşmama devam edemezdim" dedi.

Nilgün Belgün'den Fatma Şahin'e: 40 yıllık oyuncuyum, bu kadar rahat devam edemezdim

Oyuncu Nilgün Belgün, Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın canlı yayın sırasında İHA çalışanı Ahmet Demir'e tokat attığı esnada konuşmaya devam eden ve programın sonunda da Sarıkaya'ya ‘Sizi seviyoruz’ diyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e tepki gösterdi.

Nilgün Belgün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "40 yıllık oyuncuyum, karşımdaki insan bu hareketleri yaparken bir şey olmamış gibi bu kadar rahat konuşmama devam edemezdim" ifadesini kullandı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile gerçekleştirdiği canlı yayında İHA çalışanı Ahmet Demir'e tokat atarak saldırıda bulunmuştu. Fatma Şahin'in olay esnasında hiçbir şey olmamış gibi konuşmasına devam etmesi dikkat çekmişti. Şahin, daha sonra yaptığı açıklamada, tek düşüncesinin yayının devam etmesini sağlamak olduğunu dile getirmişti.